PILATES

Kehonhallinalla hyvinvointiin - Pilates sopii kaikille

Pilates on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta. Pilates-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa.

Pilates tuntimme eroavat sisällöltään, osa on vasta-alkajille ja osa kokeneimmille harrastajille. Katso itsellesi sopiva sisältö ja ilmoittaudu mukaan.

Ajanvaraus: https://vello.fi/kunnonfiilarit

PILATESTUNNIT VALTATIE 26 C, KARKKILA

PILATES ALKEET ABC

Pilates alkeet ABC tunnilla käydään läpi Pilateksen periaatteet, opetellaan hengitystekniikkaa ja keskitytään ydin- ja lapatuen hallintaan liikkeitä suoritettaessa. Korostetaan Pilateksen perusperiaatetta, enemmän on vähemmän. Liikesarjoja harjoitetaan myös manuaalisesti ohjaamalla.


 

PILATES

Pilates on tasoltaan jo hieman haastavampi ja siinä toteutuu kaikki alkeistunnilta opittu. Liikesarjoissa on jo hieman enemmän haastavuutta. Tunnilla toteutuu Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.


 

"ALKUUN TUNTUI HANKALALTA MUTTA EI ENÄÄN"

Ohjaajamme opastavat Pilateksen saloihin manuaalisesti ohjaamalla, joten kaikki varmasti oppivat.

"TUNNIN JÄLKEEN ON HYVÄ MIELI PITKÄÄN"

Pilates tuo mielen hyvinvointia ja tasapainoa tunnin aikana, mutta myös sen jälkeen.